Antiek China Dressoir

€ 389
Afmetingen:
H:    45,5 cm
B:    131 cm
D:    39 cm
Referentie code.:
Antieke kist China

Price:
389 €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Antiek Chinees Dressoir

Uniek oud houten dressoir uit China. Dit tv-dressoir is voorzien van 3 houten 'deksels' aan de bovenzijde die ingang bieden tot het dressoir. De voorzijde is voorzien van zeer fraai schilderwerk. Dit prachtige antiek houten meubel uit China zorgt voor een fraai contrast in een modern interieur, of is juist een mooie aanvulling op uw eclectische interieur. Door de hoogte is dit Chinese dressoir perfect te gebruiken als tv-dressoir. 
 


Dressoirs

Bent u opzoek naar een unieke, antieke, vintage of oud houten dressoir? Dan bent u bij Inndoors aan het juiste adres. Onze collectie 'Unieke Meubelen' vullen wij regelmatig aan met fraaie exemplaren. Wij zijn dol op vintage, antieke en oud houten meubelen. De imperfectie en warmte van deze meubelen geven uw interieur karakter en sfeer. Daarnaast is Inndoors groot voorstander van het hergebruiken van meubelen. Wij speuren deze schatten met veel passie en liefde op om onze collectie 'Unieke Meubelen' mee uit te breiden.

Heeft u een speciale wens? Leg deze gerust bij ons neer, wij denken graag met u mee. Inndoors komt op vele plekken en ziet vele mooie bijzondere meubelen voorbij komen. Wij kunnen helaas niet alles meenemen, maar als wij weten waar u naar opzoek bent kunnen wij gerichter zoeken. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en vondsten schrijft u zich in voor onze Inndoors nieuwsbrief. Tevens profiteert u als ingeschrevene van onze nieuwsbrief regelmatig van mooie kortingen!