Oude Deuren

€ 99
Afmetingen:
H:    156 cm
B:    58 cm
Referentie code.:
Oude Deuren

Price:
99 €
Aantal: Kleur:
Momenteel zitten er 0 items in het winkelwagentje.

Oude Deuren

Deze oude houten deuren zijn afkomstig van een oude houten kast. De set bestaat uit twee houten deuren die zich aan de voorzijde van de kast hebben bevonden en een houten zijdeur. Erg leuk als decoratie op een kinderkamer of paneel voor achter uw bed. De zijdeur leent zich ook perfect om horizontaal aan de muur te bevestigen voor de presentatie van leuke foto's en decoratie.  
 


Unieke Meubelen

Bij Inndoors zijn we dol op bijzondere vintage of unieke meubelen en decoratie. Wij speuren stad en land af opzoek naar nieuwe vondsten voor uw interieur. Het liefst kijken we over de grens en laten ons onderweg inspireren, maar ook in Nederland zijn er tal van plekken waar er mooie vintage of antieke meubelen en decoratie wachten op een tweede leven.  

Onze collectie 'Unieke Meubelen' is hierdoor constant in beweging. Schrijf u in voor de Inndoors nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vondsten, nieuwtjes en activiteiten. Wilt u onze meubelen bekijken? U bent van harte welkom voor een bezichtiging op afspraak.